Printed fromfjc.org.ua
ב"ה

Традиційний Смак від пекарні Tiferet Matzot

Вторник, 09. Апрель, 2024 - 14:42

У святкових сетах для святкування Песаху, які ми готуємо для відправки кожній єврейській родині, особливе місце належить маці ручної роботи.

Дніпровська пекарня працює за правилами Тори та виробляє мацу саме ручної роботи. Усі процеси виробництва від збору врожаю до випікання маци виконуються євреями. Уся справа в Кавані – їхньому намірі. Маца готується 18 хвилин, від замішування тіста до випікання. Саме такий час вказано в «Шулхан арух» для приготування маци. Головна задача – запобігти ферментації, щоб маца не піднялася, як було 3000 років тому. Дніпровське підприємство виробляє близько 220-300 кг маци на день.

 

Зовсім скоро кожна громада отримає святкові набори з унікальною мацою.
 
IMG_20240409_214225_217.jpg 
Комментарии: Традиційний Смак від пекарні Tiferet Matzot
Нет добавленных комментариев